My Casstle, Our World

e-Twinning пројекат

             Велико ми је задовољство да обавестим све ученике, наставнике и родитеље, да је наш прошлогодишњи пројекат на порталу e-Twinning, добио Националну ознаку квалитета!

visnja1

Први пројекат на коме је наша школа учествовала, добио је признање од наше Националне службе као један од примера добрих пројеката. Било ми је задовољство да радим са ученицима седмог и осмог разреда који ће ускоро добити своје дипломе.

visnja2

То су били садашњи осмаци: Катарина Илић, Марко Миловановић, Александар Илић, Анђела Филиповић, Дајана Момчиловић, Ђорђе Митровић, и прошлогодишњи осмаци: Драгана Недељковић, Николина Цветковић, Јован Николић, Јована Ђорђевић, , Михајло Милановић, Милица Димитријевић и Никола Филиповић.

Велику помоћ смо имали од наставника Ликовне културе Бориса Јекнића, који је на редовним часовима са ученицима урадио велики број ликовних радова за овај пројекат.

На овом пројекту смо представили нашу школу, град и државу, и посебно нашу тврђаву. Разменили смо разгледнице са многим учесницима којих је било преко 600 из 12 држава у Европи. Најмање 5 европских школа је добило Националне ознаке квалитета за рад на овом пројекту.

На следећим везама можете да погледате неке детаље нашег заједничког рада :

Home : https://twinspace.etwinning.net/12191/home

Zee map : https://twinspace.etwinning.net/12191/pages/page/129520

Final e-books : https://twinspace.etwinning.net/12191/pages/page/131024

What did we learn here : https://twinspace.etwinning.net/12191/pages/page/125072

E-books : https://twinspace.etwinning.net/12191/pages/page/62192

Ове године сам започела рад на пројекту о зближавању генерација – Bringing generations together, са целим одељењем VI-3. За сада радимо на представљању нашег села, школе, града и државе, а ускоро почиње веома занимљив рад са бакама и декама. Али да не откривамо све тајне још увек...

                                                                                      Вишња Васиљевић