Продужени боравак

Продужени боравак у ОШ „Иво Андрић“ почео је са радом 1.IX 2016.год. На oсонову сагласности родитеља ученика првог и другог разреда оформљена је група од тридесет ученика.

На родитељском састанку родитељи су упознати са начином рада у продуженом боравку, о условима за рад, исхрани и правилима понашаља деце.

Продужени боравак ради у две смене:

  • пре подне од 930-1335
  • после подне од 1100-1500

За рад у продуженом боравку школа је обезбедила простор (са угодним намештајем, како би се деца осећала као код куће), затим: неке друштвене игре, књиге, бојанке, бојице, фломастере, музичке читанке, слагалице…

Учитељица у продуженом боравку заједно са децом из продуженог боравка учествује у свим активностима школе, организацији приредби, различитих изложби дечијих радова и др.

Родитељи ученика (као и сами ученици) су веома задовољни радом у продуженом боравку, што се показује њиховим успехом у редовној настави.

Свакодневно се по плану и програму реализују слободне активности, организује се слободно време, али се редовно раде домаћи задаци при чему ученици вежбају задатке и на тај начин имају више времена за одмор код куће.

Слике

Учитељица: Вранић Анета

професор разредне наставе