Обележавање Дана школе на Андрићев рођендан

2. NAJAVNI SLAJDДраги ученици, наставници и родитељи,

Данас, 9. октобра обележавамо Дан школе – управо на дан рођења Иве Андрића, највећег писца српске књижевности, чије путоказе мудрости са поносом следимо.

Желећи да оставимо неизбрисив траг у времену што пролази, и ове године су, уз помоћ својих учитеља и наставника, наши вредни, креативни и талентовани ученици свих разреда у матичној школи у Радинцу и подручним школама у Раљи и Врбовцу са радошћу и љубављу снимили извођење најлепших стихова и песама о пријатељству, школским дружењима, завичају, детињству, одрастању и првим симпатијама.

Уживајте заједно са нама у Андрићевим мудростима, духовитим драмским приказима, игри и радости која преплављује чиста дечја срца!

Слоган овогодишње ,,Дечје недеље“, коју на најлепши начин приводимо крају снимљеном приредбом, јесте: „Шта детету треба да порасте до неба“. На ово питање наши дивни ученици дају одговор: деци је потребно бескрајно разумевање и безусловна љубав. У нашој школи се, уз стицање знања из различитих предмета, корача стазама доброте, искрености, толеранције и лепог васпитања и тиме се учи  како се расте до неслућених небеских висина и постаје човек.

Градећи Андрићеве мостове другарства, знања и доброг понашања, ученици и наставници ОШ ,,Иво Андрић“ негују заједништво и слогу, исписују нове странице ђачког доба, а свет, који је често сив, чине светлијим и дражим местом за живот!

СРЕЋАН ТИ ТВОЈ ДАН, ШКОЛО НАША ДРАГА!

На следећем линку погледајте онлајн приредбу поводом дана школе: https://youtu.be/V1hGY3fSIlw