НАЈБОЉА ШКОЛА ПО СПОРТСКИМ РЕЗУЛТАТИМА - ЧЕТВРТИ ПУТ ЗАРЕДОМ У ПОСЛЕДЊИХ ПЕТ ГОДИНА

          Последње јануарске недеље Савез за школски спорт Смедерево уручио је награде школама и наставницима најуспешнијим по постигнутим резултатима у школској 2021/2022. години. Радиначка ОШ ,,Иво Андрић" поново је, четврти пут заредом у последњих пет година, награђена пехаром, плакетом и похвалницом као најуспешнија сеоска школа на територији Града Смедерева.

          Сандра Папић, председник Савеза за школски спорт Смедерево, награду је уручила Јасмини Бранковић, директорки школе, као и Горану Крчмаревићу и Александру Адамовићу, наставницима Физичког и здравственог васпитања, за допринос афирмацији школских спортских такмичења.

          Похвалнице за изузетне спортске резултате добиле су и ученице Радинца, Раље и Врбовца, наше златне девојчице које из годину у годину граде шампионски низ освајајући медаље у рукомету на школским такмичењима и израстајући у будуће успешне спортисте.

          Бескрајно смо поносни на успехе наших ученика и наставника! Знамо да ће својим победничким менталитетом, лавовском борбом на терену и љубављу према спорту и надаље померати границе славећи име наше школе у Смедереву, Подунавском округу и широм целе Србије!

1.1

Слике погледајте на овом линку