Млађи радиначки основци обележили Дечју недељу 2020.

Под слоганом ,,Подељена срећа два пута је већа" Дечја недеља се ове године организовала од 5. до 11. октобра у знаку Године солидарности и сарадње коју је прогласила Влада Републике Србије, у циљу подизања свести о важности континуираног ангажовања на унапређењу солидарности и сарадње грађана.

НАЈАВА

У нашој школи вредне учитељице четвртог разреда су са својим ученицима осмислиле низ активности који је реализован у складу са актуелним мерама заштите, а затим позвале све ученике нижих разреда да се придруже и доприносу лепоти недеље у којој се обележавају права и потребе деце.

Уз спортске активности на школским теренима, прављење одељенских паноа о сарадњи и солидарности, писања пригодних порука, састава о другарима и цртања на основу стрипова, којима се код ученика развијају емпатија и племенитост као исправне особине, један дан ове недеље проведен је у шареноликости креда у боји којима су наши мали ђаци осликали школско двориште и улепшали октобарску хладну јесен дајући јој топле боје пријатељства и радости.

Сличице